Specialklubben för Västgötaspets

Medlemskap i specialklubb

Påminnelse om att man utesluts som medlem i SKV om man inte betalar in medlemsavgiften. Svenska Kennelklubben (SKK) sköter medlemshanteringen för SKV och det är således SKK som skickar ut inbetalningskort. Observera att inbetalningskorten för ras-/specialklubb och länsklubb har samma utformning, men det står tydligt vilket medlemskap som avses. Man kan vara medlem i flera klubbar inom SKK men då räcker det alltså inte att bara betala för ett av medlemskapen.

Medlemskapen gäller ett år löpande, och blev man medlem i länsklubb och SKV samtidigt så får man alltså två snarlika inbetalningskort nära inpå varandra. Det är lätt hänt att man tror att SKK råkat skicka två identiska inbetalningskort, men så är alltså inte fallet.

Kontrollera en extra gång vad som faktiskt står på inbetalningskortet, och betala in medlemsavgiften för den aktuella klubben om du vill fortsätta vara medlem.

Medlemskapet i SKV ger tidningen Västgötaspets, möjlighet att anmäla sig till klubbens årliga specialutställningar, uppfödare får stå med på listan över SKV-anslutna uppfödare på vår hemsida samt annonsera valpkullar på densamma.
Medlemskapet i länsklubb ger tidningen Hundsport och möjlighet att anmäla sig till officiella utställningar som arrangeras av SKK:s länsklubbar.

Om du missat att betala in medlemsavgiften så ditt medlemskap i SKV har löpt ut, går det alldeles utmärkt att bli medlem på nytt genom att följa instruktionerna –>här.

Comments are closed.