Specialklubben för Västgötaspets

Vandringspriser Tånga Hed

Årets huvudspecial är över sedan en månad och vi kan summera en, trots det mycket blåsiga vädret, bra och trevlig utställning.

Det hårda vädret ställde till det en hel del för oss och jag vill rikta ett stort tack till alla, utställare, medlemmar, styrelse och andra funktionärer för att ni så osjälviskt ställde upp och hjälpte till i de hårda vindarna. Allt från att hålla i tälten till att rädda saker undan fukten som kom med regnet vid lunchtid. Ett regn som tilltog när vi packade ihop.

Frågan om varför våra vandringspriser inte delades ut har kommit och jag kan berätta att jag fattade beslutet att rädda dem undan fukten som skulle riskerat att skada pärmarna med all historik. Styrelsen hade för avsikt att dela ut dem under en ceremoni efter bedömningarna men det fick snabbt revideras.

Nedan ser ni en lista över de vandringspriser som finns idag. Ni som känner att ni vunnit ett, eller flera av dem och känner att ni vill ha det hemma fram till nästa års special, hör av er till styrelsen på styrelsen@vastgotaspets.se så ser vi till att skicka ut pärmen så att ni kan uppdatera den med er information. Själva priserna ser vi helst att vi slipper skicka ut för att undvika att de skadas. Ni får även ett diplom som ni kan hänga upp på bästa skrytplatsen hemma.

 

Vandringspris Föremål Pärm Pris till
Vallmyra Ja Ja Bästa junior
Ellebos kennel Ja Ja Bästa unghund
Mch Tridents Eddys Ja Ja Bästa svenskfödda unghane
Ch Eko´s Ja Ja Uppfödare av bästa hanhund
Björn von Rosens Ja Ja Bästa veteran
Repetas kennel Ja Ja BIM
Hans Nobels Ja Ja BIR
Falkboets kennels Ja Ja Uppfödare av BIR
Kennel Heds Ja Ja Bästa ungtik
Lillvretens kennel Ja Ja Bästa avelsgrupp

Än en gång, stort tack för allt stöd och hjälp under utställningen, vi är på det igen nästa år men däremellan kommer först en sommar med massa aktiviteter och höstspecialen i Eslöv 2019-09-22 samt mängder av annat kul.

Önskar er alla en trevlig sommar med nära och kära och då inte minst era hundar!

Mats Berglind
Ordförande

Comments are closed.