Specialklubben för Västgötaspets

Västgötaspetsträff och exteriörbeskrivning i Skåne

När:
29 september, 2013 kl. 09:00 – 12:00
2013-09-29T09:00:00+00:00
2013-09-29T12:00:00+00:00
Var:
Storegård Hundpark
237 91 Fjelie
Sverige
Pris:
Enligt information
Kontakt:
Isabel Lundstedt
0709-703 406

Kennel Viking och Kennel Tornaslätten bjuder in till västgötaspetsträff på Storegård Hundpark i Fjelie utanför Lund, söndagen den 29 sept. 2013 mellan kl. 11.00 – 14.00.

isabeltraff

Vi är jätteglada över att våra västgötaträffar har blivit så uppskattade och har haft en så god uppslutning, givetvis hoppas vi på att det ska bli så denna gången med.

Både hundar och ägare brukar trivas i den avspända miljön. Man kan prova på de olika banorna eller bara umgås. Hela hundparken är tryggt inhägnad med stängsel så du kan ha din hund lös utan att du behöva oroa dig för att den kommer ut på villovägar utanför området. Alla är välkomna med sina västgötar, ta med familj och bekanta och givetvis får även annan hund än västgöte som finns i familjen följa med. Har du en löptik får du däremot hoppa över till nästkommande gång.

Dagen till ära är det fritt inträde i parken och det är ingen anmälningsplikt utan man kommer när man kan och går när man vill. Vill man vara med när det är som mest hundar på träffen bör man dock komma så tidigt som möjligt då de flesta kommer då. Matsäck tar man själv med sig, under dagen tänder vi grillarna och de som vill grilla har då möjlighet till att göra det.

För att så många som möjligt ska få möjligheten att komma uppskattar vi om ni delar med er av info:t om träffen till andra västgötaspetsägare som ni kommer i kontakt med. Vi skulle även uppskatta om alla uppfödare på ett eller annat sätt delar med sig av detta till sina valpköpare – ju fler som kommer desto roligare.

Om intresse finns anordnar vi en exteriörbeskrivning under träffen. När det gäller själva beskrivningen så krävs det att man förhandsanmäler sitt intresse av att få sin hund beskriven. Hundar som ska beskrivas ska ha fyllt 2 år.

Beskrivare kommer att vara Gunnel Alsterbrink och det är också henne ni ställer frågor till angående beskrivningen, se kontaktuppgifter nedan.
Anmälan skickas till beskrivarkom@vastgotaspets.se senast 22 september.
I anmälan skriver du, hundens namn, reg-nummer, ägarens namn, adress, telefonnummer och e-post.

Kostnad exteriörbeskrivning:

100 kr per hund för medlem i Specialklubben för västgötaspets
300 kr per hund för icke medlem i Specialklubben för västgötaspets

Betalning av avgift görs till SKV:s Postgiro 89 09 29-3 eller Bankgiro 5662-8316, efter anmälningsbekräftelse.

Märk betalningen med: Beskrivning Lund, hundens namn och reg-nummer samt ägarens namn.

Fullständig information finns >>här.

Comments are closed.