Specialklubben för Västgötaspets

Påsktävling 2021

Jag blev i går lovad ett antal dvd-filmer från Arrow Pictures AB som ska användas som priser på våra evenemang. Filmen handlar såklart om Västgötaspetsen. Vill ni vinna en av filmerna så haka på någon av deltävlingarna i Påskutmaningen.

Äggjakten – Placera ut minst 5 tomma påskägg på din tomt eller valfri yta utomhus. Det ska vara minst 3 meter mellan varje ägg. ETT av äggen ska innehålla hundgodis eller dofthydrolat för NoseWork. Filma hunden när den letar upp rätt ägg så är du med i utlottningen av en av de fina filmerna. Hunden får vara kopplad eller lös och du får använda klicker/belöning.
Påskrally – välj 8 valfria moment i reglementet för rallylydnad och gör en egen bana. Momenten hittar du här – https://www.brukshundklubben.se/tavling-utstallning/rallylydnad/moment-i-rallylydnad/ Be någon filma när ni går banan och utför era valda moment. Ni får blanda fritt från samtliga klasser. Hunden får vara kopplad eller lös och du får använda klicker/belöning. En film lottas ut bland de som deltar i denna utmaning. Bästa påsk-tricket – pimpa din hund eller ”scenen” för ert framträdande med påskpynt. Filma sedan era bästa trick eller färdigheter. Musik till videon är kul men inget måste. Kanske din hund är superbra på freestyle dans, att spåra/söka påskkärringar i skogen eller spela död när du låtsas skjuta den? Låt kreativiteten flöda!

Bästa inslag enligt enväldig domare vinner en av filmerna.
Får vi in många bidrag kan det bli några mindre priser också…
Skicka era bidrag till oss enligt något av följande alternativ:
• Maila filmen till aktiviteter@vastgotaspets.se
• Lägg upp filmen i facebook-gruppen Bruksgötaspetsen och tagga eller skicka PM till Ninni Alverfeldt Lidén som är admin i den gruppen. Du kan även skicka filmen i ett PM om den inte är för stor.
• Lägg upp filmen på YouTube och maila eller PMa länken till något av alternativen ovan
Ange förarens namn samt hundens tilltalsnamn.
Senast söndag den 11 april vill jag ha era bidrag.

Lycka till och Glad Påsk =)

Påsktävlingens vinnare blev i Äggjakten Elisabet Redlund och Messi och i Påskrally Taina Antila och Arto