Specialklubben för Västgötaspets

Anmälan till exteriörbedömning

Södertälje BK 2021-06-19

Vi öppnar nu anmälan till exteriörbedömningen på Södertälje BK 2021-06-19. Endast medlemmar i SKV får delta.

Plats: Södertälje Brukshundsklubb

Domare är Anita Whitmarsh

Ringsekreterare är ännu ej bestämt

Sista anmälningsdag 2021-05-21

Exteriörbedömningen är öppen för alla medlemmar men riktar sig främst till uppfödare och hanhundsägare som är i behov av ett exteriört kvalitetspris för att hunden ska gå i avel i den närmaste framtiden. Det är viktigt att de hundar som har störst behov prioriteras.

Anmälan är som sagt öppen till och med 2021-05-21 sedan stängs den och ekipage antas i turordning och vid fler anmälningar än vi kan ta mot skapas en kölista, även den i turordning. Max 25 hundar per dag kommer att exteriörbedömas, vid färre än åtta anmälda ställs bedömningen in.

Anmälan är bindande och kostar 500:-, pengarna skall vara på klubbens konto senast det datum som står i bekräftelsemailet. Betala inte innan du fått bekräftelsemail.

Fyll i dina uppgifter på formuläret som länken tar dig till,
https://forms.gle/21LnTRTmZuyGADA87

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens och regeringens restriktioner samt pandemilagen. Handsprit och munskydd kommer att finnas på plats, vill man ha visir får man skaffa det på egen hand. Domare och ringsekreterare har givetvis skydd.

Frågor besvaras av Mats Berglind,
mail ordf@vastgotaspets.se och mobil 0708-446 746

Observera att exteriörbedömning inte är samma sak som exteriörbeskrivning – du hittar mer information om vad exteriörbedömning är här:
https://www.skk.se/sv/skk-och-covid-19/covid19-klubbverksamhet/exteriorbedomning/

Comments are closed.