Specialklubben för Västgötaspets

Annonsera parning/valpkull

För att få valphänvisning

Regler för valphänvisning
Här hittar du även information om hur du lättast betalar in för valpgåvomedlemskap till dina köpare som inte tidigare är medlem i SKV.

Bli medlem
Ett krav är att du, som uppfödare, är medlem i SKV.
Är ni två, så ska båda vara med i klubben.

Annonsformulär

Alla fält märkta * måste fyllas i. Läs NOGA igenom det du skriver i fälten så det blir rätt.
Valphänvisare och webbmaster måste få korrekta namn och registreringsnummer på föräldradjuren så din annons blir korrekt.
Aktuellt HD-index anges endast för kullen, ej för föräldrarna.
Vid uppdatering av annons, gör om provparningen på Avelsdata och ange aktuellt preliminärt kullindex.

Har du flera parningar annonserade på hemsidan, vänligen ange vilken tik det gäller under ”övrig info” när du uppdaterar din annons.

Har du en annons under planerad parning, och vill ändra till en annan hane, välj ny annons och notera under ”övrig info” att det är en ändring.

Formulären gäller alltså för NYA ANNONSER och när annonser ska FLYTTAS MELLAN SIDOR t ex planerad parning –> parad tik, eller parad tik –> aktuell valpkull.
Övriga uppdateringar av annonser, korrigering av något som blivit fel i annonsen eller borttagning av annons, meddelas via e-post (valpar@vastgotaspets.se) eller telefon. Telefonnr finns på valpförmedlingens sida –>här

  JaNej

  Jag har läst vad som gäller för valphänvisning och är införstådd med att jag kan bli nekad fortsatt annonsering om de kriterier uppsatta av SKV för hänvisning inte uppfylls.

  Du måste vara medlem i SKV för att annonsera. Länk till hur du blir det finns längre upp på sidan, samt i högerkolumnen.


  Planerad parningParad tikFödd valpkullUppdatera Planerad parning till Parad tikUppdatera Parad tik till Född valpkullUppdatera Född valpkull

  Kontaktuppgifter


  Uppgifter om hanen

  JaNej


  Uppgifter om tiken

  JaNej


  Kullinformation


  Fyll i hur många du har kvar.
  TikHaneFodervärdsavtalBibehållen avelsrätt


  Jag har kontrollerat att det jag fyllt i stämmer. Jag har också kontrollerat att min kontaktuppgifter är uppdaterade hos SKK.

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]