Specialklubben för Västgötaspets

Några små påminnelser i semestertider

Höstspecialen

Vår höstspecial hålls den 17/8, i år i samband med SÖKKs utställning i Eskilstuna. Länk till info och anmälan hittar du här, länk. Direktlänk till anmälan har du här, länk
Sista anmälningsdag den 31/7 klockan 12:00.

Hälsoenkäten

Fram till idag har cirka 570 svar kommit in på vår hälsoenkät. Det är knappa 200 färre än förra gången för dryga fem år sen. Bättre kan vi! Nu kör vi en slutspurt och försöker nå 750 svar. Allt för att ge vårt stöd till vår fantastiska ras och hjälpa vår avelskommitté att få ett bra underlag. Länk till info finns här, länk. och direktlänk till enkäten hittar du här, länk.

Barktail

Hittills har ungefär en tredjedel av våra medlemmar som fått e-post aktiverat sina konton hos Barktail. Eftersom Barktail är en mycket bra kommunikationskanal för oss alla, klubbens funktionärer såväl som medlemmar, hoppas vi att alla medlemmar aktiverar sina konton.
Har du inte fått e-post från woof@barktail.com, hör av dig så löser vi det. Enklast är att maila barktail@vastgotaspets.se. Kolla också så du har rätt e-post och kontaktuppgifter hos SKK, det gör du enkelt under Mitt SKK.

Nu önskar vi alla en riktigt skön fortsättning på sommaren!
Styrelsen och alla funktionärer

Comments are closed.